Femtio kronor kärlek.

Till min lycka innehöll paketet från H&M helt oväntat två armband. Snacka om överraskning! Armbanden var helt klart värd all den tid jag lagt på att spana efter påfyllning i sortimentet hos H&M. Så Hildiga.
 
Nu väntas ett glas vin i solen med en fin vän. Tjing.
 
 
 

Salusand.

I helgen har jag och Petter haft vår första barnfria helg, och då styrde vi husvagnen mot Salusand. Nu ikväll har jag träningsvärk i skrattmusklerna efter det långa myskalaset jag, Petter och Ebbe haft efter vår hemkomst. Nästa gång vi åker iväg vill jag vara omgiven av blöjor och teletubbies, det är då jag trivs som allra bäst, trots att vi alla behöver en paus då och då.
 
Åh, mitt hjärta klappar så hårt för denna kille.

Fashion Against Aids.

Just nu är jag sjukt lycklig över en riktigt obetydlig händelse. I flera veckor har jag suktat efter ett Fashion Against Aids-armband från H&M, men självklart har de gått åt som smör och jag har missat påfyllningen hundratals gånger, eller åtminstone tre... Men vet ni, nu är armbandet på väg, hem till mig!! Jippii.
 
 
 
 

Köttfärslimpa och klädleverans.

Denna morgon startade med uppstigning 07.00 tätt följt av köttfärslimpa-lagning. Med lunchen i ugnen redan 08.00 kunde en stressfri dag börja. Någon timme senare sticker Petter in huvudet för att lämna ett paket från nelly innehållande en jumpsuit. Jag sliter upp paketet och kravlar mig i mitt inköp, och den är perfekt! Snacka om trevlig morgon, sommarlov deluxe-lyx.

En liten Amerikan.

Möjligen sötaste dressen genom tiderna. 
 
Kappahl, 199kr
 

Kvällskrasch.

Ah, min fina, fina lykta gick från att vara söt som socker till att vara en klump i en filskål. Att jag alltid ska lyckas, jag som var så exalterad över att få plocka upp min present(!) ur väskan och ställa den på dess väl valda plats... Aja, det positiva i kråksången är att lägenheten nu är sanerad och skurad efter den stora glasbomb jag åstadkom.

RSS 2.0