Badbalja.

Enligt tradition är de jag och gräsänderna som trycker i vassen under sommarhalvåret, men med hjälp av rådande träningsmotivation kanske till och med jag vågar mig fram för att sällskapa med andra badande denna sommar?

Bilden, föreställande min lillasyster då hon instruerar Flow på Tenton, inspirerar mig nu då jag äntligen skakat av mig halsflussen jag dragit på.


partajpinglan.


Highlighter - Platina - Make Up Store
Basskugga - Vanilla - Make Up Store
Lcokskugga - Deadly - Make Up Store
Globskugga - Sunrise - Make Up Store


Min lillasyster ställde up på en sminkning hemma hos oss innan det var dags för henne att dra sig vidare mot festligare tillställningar.
Tyvärr så har jag än en gång bevisat för mig själv att jag och kameror inte går ihop då jag helt enkelt, oberoende på hur mycket tid jag spenderar pillandes på knappar och inställningar, inte lyckas fånga färger på bild. Sunrise, skuggan jag använde mig av i globlinjen är superläcker och riktigt intensiv, men här... snacka om att den ser alldaglig ut.


Liten indian.

När mina ögon fick syn på dessa mini-mockasiner hade jag utan tvekan valt bort vår mot sensommar. Sensommar med torra gator, svala kvällar och en knatande knodd.


Lädermockasiner från ZARA-baby


Återkommande problem.

Varför, varför dessa ständigt återkommande förkylningar? Ebbe hostar och kraxar medan jag knapt orkar resa mig ur min väl insuttna grop i soffan där tv-tittande kan ske ur perfekt vinkel och en dator ständigt finns inom räckhåll.

Som om inte outhärdligt halsont räckte ökar gradvis mitt köpbehov för varje dag jag ligger klubbad av förkylning. Med datorn i högsta hugg fyller jag snabbt en ofyllbar varukorg. Jag blir en ynklig människa som gärna tröstar mig själv och Ebbe med små gåvor från de sidor internet har att erbjuda. Snart kan jag inte hålla köplusten i schack och av erfarenhet kan en förkylning bli dyr. Så snälla, snälla, låt oss bli piggelin igen!

Färg i fönstret.

Min finfina försenade tjugoårspresent.

En kornblå orkide - snacka om färgklick! Till min besvikelse, trots att det var väntat, läste jag mig till att det kommer att komma en dag då dessa blommor vissnar och ersätts av vita. Men så länge det varar ska jag njuta av min nya, fräna sovrumskompis.







Mönster i massor.

Sommarens absolut finaste koppar, från Rice. Ett stort plus i kanten får kopparna då de är i plast! Mamman i mig jublar.  


RSS 2.0