Rockabilly.

Vilken galet intensiv och rolig dag detta varit! Mina penslar har gått varma och ton med hårspray har förbrukats.
 
Jag mjukstartade dagen med att sminka mamma inför bröllopet hon och pappa nu är på, sedan har det stått Rockabilly-möhippa på schemat. Tidtypisk make och stora hår på fyra glada flickor och en blivande brud. När jag och Frida lämnade festligheterna efter fyra timmars jobbande trippade pinglorna runt som små dockor i sina söta klänningar och höga pumps. Så lyckad dag.
 
 
 
 

Kom och köp.

-Vattkoppor till förmånligt pris. För en billig penning försäkras smitta.
 
Tack och lov, får man väl ändå säga, har Ebbe åkt på stora kopp-sjukan nu i lagom ålder. Lagom gammal är ofta lika med lindrigare sjukdomsförlopp. Pojken kryper runt på golvet röd som ett litet stopljus men är nu feberfri och på bättringsvägen, ta i trä. Nu har min lilla smittkoppa somnat sött och jag har bänkat mig framför tvn efter att ha lufsat runt fem kilometar'n. 
 
Tack och hej.
 
 
 
 
 

Sol i sinne, brun inne.

Solen skiner medan jag sitter inne med en liten, stackars sjukling.
 
Förra sommaren fällde någon en spydig komentar som satt där den skulle "Det syns då att du inte har haft tid att sitta ute något i sommar..." Detta fick mig att ställa mig framför spegeln och granska min hudton, och då stod det klart; solning och mammaliv klickar inte, så denna sommar har jag beställt brännan på posten, och jag har fallit pladask.
 
Att använda brun utan sol är en procedur i sig, men plussidan är övervägande. Efter en noga utförd smornings-ritual får du en snygg, jämn bränna utan orosmolnet av kommande, extra, rynkor hängande över dig. Så om några år, då denna tidigare nämnda person pressar i solen och göder sitt åldrande, då är det min tur att fnittra. I tysthet.
 
Faux Tan, Bare Minerals.

Badrumsbus.

Ebbe är numera bannlyst från badrummet. Visserligen resulterade detta bus i att mamman i huset var tvungen att rensa ut onödiga prylar, men att hitta sin son ätandes på en undangömd fotfil känns sisådär.


Barnvagnspanik.

I natt kommer jag drömma om barnvagnar... Jag sitter fast, mitt i djungeln, barnvagnsdjungeln.

Jag vill ha en vagn som uppfyller mina orimliga krav. Jag suckar åt mig själv då kravlistan växer för var dag. Vagnen ska vara lätt, liten, rymlig, hållbar, snygg och inte kosta en förmögenhet, vilket i princip alla kvalitétsvagnar gör.

Som grädde på moset har jag förälskat mig i en vagn som troligtvis inte matchar det jag egentligen är ute efter. Vagnen finns inte heller att få tag på i Umeå och är slutsåld på varenda nätbutik. Vagnen, June från EasyWalker, är skadligt snygg men ser oroväckande liten ut. Och är det något Ebbe inte är så är det liten. Liten vagn till stor pojke, ni hör själva, problemos.


EasyWalker, june


Träning.

Träningslinne, H&M 149:-


Att träningen blir så mycket roligare iförd snygga kläder är ett faktum. Dessa uppiggande träningslinnen är två, nya favoriter. Det aprikosa kapade tiden under kvällens runda, rakt av.

Det kliar i fingrarna.

Jag har under min praktik på KICKS hittat en makeup-pensel som kaniderar om titeln "ultimat". Den Platta sidan används förslagsvis för att applicera skugga på större ytor medan den spetsiga får stå för finliret. Tanken på att ha denna pensel i min ägo får fingrarna att klia...




Pensel, precision eye, från BareMinerals.


RSS 2.0